注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

★ 糖 果 街 叁 號 ★

Lose sky,lose everythings...

 
 
 

日志

 
 

记于09开端  

2009-01-22 12:20:28|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

      今年一开始我就多灾多难了...真系叼7距!

话说...学期刚放假无耐,我仲系学校,未走,但身上噶已经无咩米,所以节约开支ING+ED.

但叼7距个烂7管理处,临尾要交水电费,宿舍都已经走左一半噶人了,交左就真系大出血了....所以当时噶啉住走,唔交,停我水电啊~笨!.......但因为宿舍仲有个师弟,晤可以晤顾全大局,所以最后都系交左....

本身交完水电费已经大出血,但无奈噶事又发生!突然俾人偷左手机同100蚊~!

等于连中左两个必杀大技!我完全被A到红晒血....

系E个差晤多瓜噶时候,隔离宿舍个傻HI班长又突然过黎我宿舍拉咸片,跟住就整HI烂我地个宿舍门锁!叼7距啊!

搞到果晚我用两条铁丝绑住个门训觉....真系叼7距!........放寒假又无理由就用两条铁丝绑住宿舍门就算噶!所以又出钱换左个锁!......好!红晒血,死埋!

不过好彩最后都够钱搭车翻屋企... ... 学校噶风波总算暂时过一段落...但年头的厄运还没结束...

 

之后去左大学城玩,夜晚翻归时发现有架565路车可以搭到我屋楼下,就晤跟大队,自己等果架传说中噶565.....

点知一等就等左两个钟,值到最后尾班车先出现,我先知道565一日净系开两班,早上第一班同夜晚尾班!真系叼7距!

 

翻黎后我一直乖乖仔...然后突然一日中毒发烧~!又屙又呕,发烧!  训左两日醒翻后,新手机居然就神左!

即刻罗去换拉,7日包换,点知距又晤肯换,死话刷下个系统就得~``甘埋比JS距地刷咯~``刷到而家都未罗得翻~!

叼7距!

 

以上ED都只系其中噶一些事情,仲有好多花碎...好似我吃粥比个啊伯逼我饮茶;屋K整好电梯,电梯却晤开....

 

  评论这张
 
阅读(86)| 评论(8)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017